Pengar till skor

Söker du efter snabba lån? Besök snabblånsms.se.

Gissa vad jag gjort idag? Jag har träffat Elin och köpt ett par Tokio Hotel skor. Ursnygga! Värkligen! Trodde inte mina ögon när jag fick dem. Jag insåg hur mycket jag faktist älskar TH. Jag älskar skorna. Vet inte om jag vågar ha på mig dem. Dem är för fina för att man ska ha ett par fötter i dem.  Jag är sååå glaaad! Trodde dagen skulle vara dålig men Nej, först Elin , sedan Elin A och till sist skorna? wow. Perfekt. Hoppas dagen fortsätter såhär 🙂 Och det var fett längesedan man träffade EG . Hon är så jävla rolig så det inte är sant. Skrattade såå mycket att jag fick ont i magen och försökte att inte lyssna på fortsättningen av hennes skämt. Ja, med andra ord var dagen underbar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *