Snart så är jag frisk igen… så frisk som bara en robiN kan vara.

Är på bättringsvägen det är sant och inte bara en inbillning från min sida, idag mår jag faktiskt bättre kanske för att F mår sämre och då verkar det helt enkelt som att jag är på topp HAHA
Nej nu var jag elak men jag mår faktiskt bättre är lite trött bara och inte trött trött som i trött jag vill sova utan tött på pizza! trodde aldrig att jag skulle säga det men jag är fan TRÖTT PÅ PIZZA har käkat pizza varje dag sen i fredags och idag så är det onsdag dvs jag har ätit pizza i sex dagar! fast idag så slängde jag faktiskt allt som hade med pizza att göra och ställde mig i köket för att tillverka egen mat!
Det blev pasta med någon konstig sås och nyponsoppa, gröt till frukost och självklart apelsin juice.
Yeah jag är tillbaka tror att man kanske inte blir frisk av pizza (något som jag bara har fått för mig…) man blir frisk av att tänka positivt och åka pendeltåg HAHA sitta inne är inte min grej det är tråkigt och ensamt så nu är jag på äventyr och skall äta ännu mera god mat, sitter och sucktar efter kött med bea-sås!
// Puss hej och ha en bra kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *